GPS monopolyHouden jullie van spanning, samenwerking en strategie? Dan is dit spel echt iets voor jullie! Deze city game is een stadsspel dat gebruik maakt van slimme technologie. Maar er is meer: Je ontdekt onderweg ook interessante bezienswaardigheden en leert een pak bij over de stad. De perfecte combinatie!

 

City Game "GPS Monopoly" spelbedoeling 

Julie zijn een managementteam van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht:

Zoveel mogelijk vastgoed in jullie portefeuille krijgen!

 

Hoe? ..

Heel eenvoudig, zorg er voor dat jullie de meest waardevolle gebouwen als eerste op je naam kan schrijven. De waarde van het bemachtigde vastgoed zie je meteen op je smartphone in banktegoed verschijnen.

 

City Game Hardware

smartphone gps Elk team (6-9 personen)wordt uitgerust met smartphones en Walkie Talkies. Met de smartphone vind je de gebouwen en de aktetassen die verspreid over de stad liggen. Via hetzelfde toestel kan je in real-time elke beweging van de andere teams volgen. Via de walkie talkies blijf je met elkaar in verbinding. Krijg je de tegenstanders in het vizier? Meld het de anderen meteen!

 

Sightseeing?

Via de smartphone krijgen jullie diverse opdrachten. Deze zijn vaak stad of gebouw gerelateerd waardoor de deelnemers ook wat van de stad of gebouwen te zien krijgen. Voer de opdrachten goed uit en verdien zo nog extra geld. 

Maar kijk uit, concurrerende vastgoedkantoren azen op hetzelfde pand… En erger nog: als ze een van jouw teamleden weten te strikken, dan verdampt een deel van je waarde!

 

Prijsindicatie:
Tot 12 personen van af € 300,-
13-18 personen € 24, 50 p.p.
19-27 personen € 23, – p.p.
28 -54 personen € 22,50 p.p.

Prijzen zijn excl. BTW
Incl. een consumptie  bij aanvang

 

Offerte City Games