streepjesboeven

Met uw “Gang” gaat u zoveel mogelijk kluizen (gebouwen) kraken, om er vervolgens met de buit vandoor te gaan. Maar pas op!!! Er patrouilleren (virtuele) dienders, en rivaliserende bendes proberen jullie een een hak te zetten in “Gangster City”

 

 

Misdaad loontGPS spel met smartphones ?

Het spel wordt gespeeld met maximaal 6 bendes die tegen elkaar strijden. Elke bende heeft de beschikking over 3 smartphones waarop real-time het speloverzicht getoond wordt, Verder heeft elk team 3 walkie talkies. Het spel duurt een van te voren ingestelde tijd. (Meestal 90 minuten).

Nadat jullie de strategie bepaalt hebben gaan jullie met de GPS smartphones, kluizen (gebouwen) veroveren. Op deze smartphones zijn de andere “gangs” en de veroveringen real time te volgen. Voor communicatie over afstand krijgt elk team Walkie talkies.

 

Spelkarakters

Er lopen verschillende personages in het spel rond. Allereerst jij zelf natuurlijk, maar ook je eigen bendeleden. Verder zijn er de andere bendes die ook real-time te volgen zijn.

Na een tijdje komen er ook virtuele personages in het spel. Er patrouilleren een of meerdere politieagenten die jou kunnen arresteren. Als je gearresteerd wordt, moet je de politie omkopen, om weer vrijgelaten te worden en verlies je een aardige som geld. Gelukkig rijdt er ook een geldtruck rond die overvallen kan worden dit levert jullie zomaar een ton op. Je kunt de truck overvallen door deze met je bende te omsingelen, maar alleen als je in het bezit bent van een bazooka.

 

Prijsindicatie:
Tot 12 personen van af € 300,-
13-18 personen € 24, 50 p.p.
19-27 personen € 23, – p.p.
28 -54 personen € 22,50 p.p.

Prijzen zijn excl. BTW
Incl. een consumptie  bij aanvang

 

Offerte City Games