GPS monopolyCity Game GPS Monopoly is een stadsspel dat gebruik maakt van slimme technologie. Hou je van spanning, samenwerking en strategie? Dan is dit spel echt iets voor jullie! Maar er is meer: Je ontdekt onderweg ook interessante bezienswaardigheden en leert een pak bij over de stad. De perfecte combinatie!

 

 

smartphone gps City Game "GPS Monopoly" spelbedoeling

Julie zijn een managementteam van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht:

Zoveel mogelijk vastgoed in jullie portefeuille krijgen!

Hoe? ..

Heel eenvoudig, breng met je team de stad in kaart en zorg er voor dat jullie de meest waardevolle gebouwen als eerste op je naam kan schrijven. De waarde van het bemachtigde vastgoed in portefeuille zie je meteen op je smartphone in banktegoed verschijnen.

City Game Hardware


Elk team (6-9 personen)wordt uitgerust met smartphones en Walkie Talkies. Met de smartphone vind je de gebouwen en de aktetassen die verspreid over de stad liggen. Via hetzelfde toestel kan je in real-time elke beweging van de andere teams volgen. Via de walkie talkies blijf je met elkaar in verbinding. Krijg je de tegenstanders in het vizier? Meld het de anderen meteen!

Leerzaam stasspel?

via de smartphone krijgen jullie diverse opdrachten. Deze zijn vaak stad of gebouw gerelateerd waardoor de deelnemers ook wat over de stad of gebouwen te weten komen. Voer de opdrachten goed uit en verdien zo nog extra geld. Verder kan je de waarde van vastgoed verhogen door aktetassen met eigendomsaktes die verspreid door de stad liggen te bemachtigen.

Maar kijk uit, concurrerende vastgoedkantoren azen op hetzelfde pand… En erger nog: als ze een van jouw teamleden weten te strikken, dan verdampt een deel van je waarde!

Prijzen:
Tot 12 personen € 330,-
13-18 personen € 25, 50 p.p.
19-27 personen € 24, – p.p.
27 -54 personen € 23,50 p.p.
Prijzen zijn excl. BTW