Kleiduifschieten

Kleiduifschieten is  een leuk uitje, voor vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of op uw teamdag met uw collega's. Op de schietbaan in Halle zijn er ook mogelijkheden om als beginnende schutter kleiduiven te schieten Als niet-geoefende schutter kan je bij Eventpoint in combinatie met een andere activiteit ook kleiduifschieten. Bij het kleiduiven schieten krijgen jullie de beschikking over de baan, geweren, munitie, schietbril (te leen), gehoorbescherming en de begeleiding van een gediplomeerd instructeur. Minimale groepsgrootte 8 personen.

Quadrijden en kleiduifschieten op uw bedrijfsuitje

Kleiduifschieten programma

Kleiduifschieten is een sport waarbij precisie en wapenbeheersing bepalen of u succes heeft. Dit onderdeel duurt ca. 1 1/2 uur. In deze tijd schiet elke deelnemer 5 x5 schoten. U schiet met hagel op een ronde schijf (de kleiduif) die van een soort klei is gemaakt. Er zijn vijf verschillende rondes waarbij de kleiduif steeds van andere kant komt.

Bierfiets en Kleiduifschieten

U vertrekt van af Sportterrein de Stikke bocht in Wolfersfeen met de bierfiets naar het schietterein bij Halle. Aldaar is er ontvangst met (non alcoholisch drankje). 

Na kennismaking met uw instructeur, krijgt u een korte introductie over het kleiduifschieten programma. Vervolgens worden de benodigde spullen uitgereikt. Wanneer jullie allemaal voorzien zijn gaan jullie naar de schietbaan.

 

Na afloop is er ook gelegenheid om een drankje te doen. Op de weg terug kan behoudens de bestuurder ook alcoholische drank genuttigd worden.

Dit programma bieden wij aan van af € 49,50 p.p.

Bierfiets en Boogschieten

Een leuk en uitdagend programma waar op de bierfiets een tocht wordt afgelegd. Tijdens deze route is er een competitie tussen twee teams die beiden op de fiets zitten. Een greep uit de mogelijkheden van activiteiten tijdens deze tocht.

  • Touwtrek wedstrijd
  • Kogelstoten
  • Spijkerbroek hangen
  • Boomstamwerpen
  • Bierkratrace
  • Darten
  • Dobbelspel

Bij terugkomst op het terrein bij de stikke bocht is er gelegenheid om op adem te komen en een drankje/hapje te nuttigen. Na deze versnaperingen is het tijd om te gaan boogschieten. Na deskundige instructie wordt de strijd op dit onderdeel beslist.

Prijs € 47,50 p.p. (minimaal 10 deelnemers)

Reacties zijn gesloten.