Kinderfeestje Fun Games

Kinderfeestje Fun Games

Een uitdagend en afwisselend programma binnen onze kinderfeestje activiteiten. Dit kinderfeestje bieden wij aan de stokhorsterweg bij de Oude IJssel in Doetinchem.

 

Kinderfeestje survival met vlotbouwen en varenEen stoer outdoor verjaardagspartijtje met:

◊ Fun Games
◊ Kompasloop met opdachten
◊ Vlotbouwen en varen

De Fun Games binnen dit kinderfeestje bestaan uit blaaspijpschieten, Spijkerslaan (Kopspijkers quiz), vliegend tapijt en lopende rupsband.

 

 

Prijs: € 12,50 per kind. (minimaal 10)
Tijdsduur:ca 2 uur
Locatie: Doetinchem 

 

 

Globaal Programma van Dit Kinderfeestje

Ontvangst

Wij ontvangen de jarige job en de uitgenodigde kinderen aan de Stokhorster weg in Doetinchem. Onze begeleider neemt het globale programme met de kinderen door. 

Kompasloop
De groep wordt in tweeen gedeeld. Na uitleg van de kompas opdracht, gaat één groep met een ouder / begeleider op pad met de kompasloop. Aan de hand van een formulier met kompas coordinaten wordt een mooie route gelopen. Onderweg zijn er een aantal leuke vragen en opdrachten.

Fun Games
Het andere deel van de groep gaat met de begeleider van Eventpoint de Fun Games doen. De Fun Games bestaan uit 4 leuke opdrachten.

  • Blaaspijpschieten
  • Kopspijker quiz
  • Vliegend tapijt
  • Lopende rupsband

Vlotbouwen en varen
Wanneer beide teams de vorige opdrachten gedaan hebben gaan ze van banden, balken en touwen twee vlotten bouwen. Waneer deze de vlotten apk krijgen kunnen de teams te water. Welk team verovert er als eerste de vlag. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Reacties zijn gesloten.