Citygame Maffia Kids

Maffia kids

Unieke Citygame voor Kinderfeestje van af ca. 10 jaar

Nieuw !!!  Uniek Verjaardagfeestje Maffia Kids, voor kinderen van af ca. 10 jaar. Dit is de ultieme outdoor city game die aansluit bij de beleving en wensen van de jeugd van deze tijd. Deze Citygame wordt gespeeld op een smartphone met een speciaal ontwikkelde app. U kunt deze app op uw eigen GSM smartphones* instaleren waarmee u het spel gaat spelen. (GSM huren kan ook) in de week voor het kinderfeestje krijgt u de benodigde attributen en de activeringscode om het spel te kunnen spelen.

City game "Maffia Kids" spelen in iedere stad o.a.

Offerte City Games kids

Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Doetinchem, Arnhem, Zutphen, Groningen, Breda, Alkmaar, Scheveningen, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Haarlem, Tiel

Het verhaal

Er bevinden zich diverse maffia bendes in jullie stad die het tegen elkaar op nemen in de ultieme battle:

Welke maffia bende gaat er met de grootste buit aller tijden aan de haal?

Jullie bende heeft de beschikking over een ultiem virtueel wapen, namelijk een Hihgtech app op jullie GPS smartphone. Hiermee hebben jullie de mogelijkheid om een hele reeks listige trucjes tegen je rivalen uit te spelen. Via de GPS satellieten volgen jullie elke beweging van de rivaliserende bendes en proberen de anderen te slim af te zijn bij het kraken van de kluizen. De timer loopt af… BOEM… wie was het snelst?

 Hoe speel je de Citygame "Maffia Kids"

Elke bende van ca. 3 personen heeft een smartphone. Door in het speelveld rond te lopen gaat je spelkarakter op het scherm van je telefoon bewegen.  Je ziet ook waar de andere bendes zijn en naar toe gaan. Het doel van het spel is om zo veel mogelijk geld te verdienen in de speeltijd die je hebt. Jouw score wordt bovenaan in beeld weergegeven. Door op de score te klikken kun je ook de scores van de tegenstanders zien.screenshot

In het speelveld zie je verder de gebouwen met kluizen waar de waardevolle zaken zijn vergorgen. Door kluizen op te blazen kan je deze veroveren. Hiervoor moet je eerst wel explosieven halen die in kratten verstopt zijn. Als je dicht genoeg bij een krat in de buurt komt wordt deze automatisch geopend. Een krat kan ook een voorwerp bevatten die je in het spel kan gebruiken. Als je op een voorwerp klikt, kun je deze bekijken of gebruiken. 

Er zijn verschillende soorten kluizen in het spel die een verschillende hoeveelheid geld opleveren. Je hebt een bepaalde hoeveelheid dynamiet nodig om deze op te blazen. Als je genoeg dynamiet hebt zie je een knop 'Rob'. Klik hier op om de kluis te gaan beroven.

 

Om je spelkarakter wordt een 'Actie cirkel' weergegeven. Zorg er voor dat de kluis die je wilt beroven zich in de actie cirkel bevindt en klik op de kluis*. 

Tijdens het spel komen er een aantal virtuele objecten tevoorschijn. Als eerste zal de politie het gebied gaan patrouilleren. Kijk voor ze uit! Als een politieman in je actie cirkel komt verwacht hij een afkoopsom en verlies je € 50 k. Er zal ook een geldtruck  gaan rondrijden. Je kan deze beroven als je een bazooka hebt (zie Voorwerpen). 

Tegenstanders beroven
Als je een geweer hebt, kun je een tegenstander beroven. Om dit te doen selecteer je eerst een tegenstander door op een te klikken. Er wordt nu een lijn getekend tussen jou en je tegenstander. Onderin het scherm wordt nu een vizier getekend. Als je tegenstander buiten bereik is, is dit vizier grijs. Als je je tegenstander in je actie cirkel krijgt wordt dit vizier rood.  Je kan dan op het vizier klikken om op je tegenstander te schieten. Als je een tegenstander hebt neergeschoten kan deze 1 minuut geen acties uitvoeren. Je kan je tegenstander ook een berichtje sturen. Klik hiervoor op je eigen score en klik dan op de Message knop naast de naam van de tegenstander.

Bijzonderheden

Wij adviseren om ca. 1 smartphone per 3 kinderen te gebruiken, en raden aan om een volwassen begeleider per team mee te sturen.
Het spel duurt ca. 1 1/2 uur

Offerte City Games kidsPrijzen

7 – 9      kinderen op basis van 3 telefoons € 110, –
10 – 12  kinderen op basis van 4 telefoons € 130, –

Elke telefoon extra €17,50 

De prijzen zijn inclusief:

  •       Geplastificeerde stadsplattegrond / speelveld per team
  •       Handleiding/spelbeschrijving
  •       Telefonische ondersteuning tijdens de activiteit

De smartphones

* De smartphones die u gebruikt moeten GPS ontvanger en het besturingssysteem android 2.2 of hoger hebben.
Verder moet u een data verbinding met internet hebben. (eventueel met dag abbonnement +  € 1, -)

Een GSM huren kan ook voor € 10, – per telefoon. (excl. verzendkosten)
Wij vragen een borg van € 100, – per toestel

 

 

Hoe, wat en waar?

De City Game “Maffia City” duurt ca. 1 ½  uur en is te boeken voor groepen vanaf 6 tot 20 personen. Het spel kan in principe op elke locatie gespeeld worden. 

 

Kinderfeestje Amsterdam –  City game "Maffia Kids Amsterdam

Kinderfeestje Doetinchem-  City game "Maffia Kids Doetinchem

Kinderfeestje Nijmegen-  City game "Maffia Kids Nijmegen

Kinderfeestje Zutphen-  City game "Maffia Kids Zutphen" 

Kinderfeestje Arnhem-  City game "Maffia Kids Arnhem

Kinderfeestje Tiel-  City game "Maffia Kids Tiel

Kinderfeestje Doesburg-  City game "Maffia Kids Doesburg

Kinderfeestje Deventer-  City game "Maffia Kids Deventer" 

Kinderfeestje Utrecht-  City game "Maffia Kids Utrecht

Kinderfeestje Den Haag-  City game "Maffia Kids Den Haag

Kinderfeestje Den Bosch-  City game "Maffia Kids Den Bosch" 

 

Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Doetinchem, Arnhem, Zutphen, Groningen, Breda, Alkmaar, Scheveningen, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Haarlem, Tiel


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *