Bedrijfsuitje Gelderland

Bedrijfsuitjes met quadrijden in GelderlandBedrijfsuitjes eendenrally in GelderlandBedrijfsuitje met citygames in Gelderland

            Quad rijden combinaties Eendenrally achterhoek Citygames in Gelderland

Bedrijfsuitje Gelderland

Eventpoint verzorgt vele soorten bedrijfsuitjesuitjes in Gelderland. Met name onze bedrijfsuitjes met quadrijden, onze citygames en de Eendenrally in de Achterhoek zijn echte pareltjes in ons arrangementenaanbod.

 

Daarnaast organiseren wij o.a. onderstaande bedrijfsuitje activiteiten in Gelderland:

Quadrijden en boogschieten op uw bedrijfsuitjeSolextocht en quadrijden op uw bedrijfsuitjeBedrijfsuitjes met kanovaren

 

 

 

 

  
Boogschieten      Solex rijden          Kanovaren

 

Quadrijden combinaties

In het buitengebied tussen Zelhem en Ruurlo verzorgen wij diverse combinatie arrangementen met quadrijden. Het quadrijden doen wij op een parcours waar een mooie combinatie van behendigheid en snelheid elkaar afwisselen. Andere activiteiten waar u uw bedrijfsuitje met quad rijden kunt combineren zijn bijvoorbeeld.

 • Paintball
 • Boogschieten
 • Buksschieten
 • Highlandgames
 • Farmergames
 • Trekker  ringsteken

Naast een leuk activiteiten aanbod zijn hier diverse mogelijkheden om een geslaagde dag gezellig af te sluiten met een hapje en een drankje. O.a. BBQ en dranken van af € 35, – p.p.

Eendenrally Achterhoek

Een uniek en nostalgisch bedrijfsuitje met authentieke oldtimer auto's. De welbekende Lelijke Eendjes zijn de rode draad door dit programma. Naast het rijden en op verschillende manieren van navigeren met deze leuke auto's doen we onderweg ook nog enkele ludieke activiteiten waarbij de eendjes centraal staan. Behendigheidsproeven zullen tijden dit uitje niet ontbreken. Welk team/auto scoort het best op deze uitdagende activiteiten. 

Wilt u deze leuke dag op cullinaire wijze afsluiten dan kan dit d.m.v. een kookworkshop met streekprodukten, of lekker wokken in Winterswijk of Doetinchem.

Citygames Gelderland

Bedrijfsuitje in de stad

Citygames Gelderland organiseren wij in alle steden in Gelderland. Kies hieronder een stad van uw keuze.

Gelderland: Doetinchem, Zutphen, Doesburg, Nijmegen, Arnhem, Groenlo, Tiel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsuitje teambuilding

In veel van onze bedrijfsuitje arrangementen zit een aspect van teambuilding. Indien gewenst kunnen wij vaak meer teambuilding achtige vormen in onze bedrijfsuitje arrangementen verwerken. 

Bedrijfsuitje gerelateerde zoektermen:

teamuitje, afdelingsuitje, personeelsfeest, bedrijfsevent, personeelsuitje, teamdag, bedrijfsfeest,personeelsdag, teamevent, teambuilding, personeelsuitje, bedrijf uitje, bedrijf feest, personeel uitje, team uitje, bedrijfs event

bedrijfsuitje activiteiten die wij ook kunnen inzetten:

klootschieten, luchtdrukpistoolschieten, puzzletocht, gps tocht, kompasloop, zeskamp, survival, luchtdruk schieten, kleiduivenschieten, Levend ganzebord, schapen drijven, paintball.

Bedrijfsuitje op Locatie

Heeft u zelf de beschikking over een (geschikte) locatie, dan kunnen wij een aantal activiteiten bij u op locatie uitvoeren.

 • Boogschieten op locatie
 • Quadrijden op locatie
 • Wie is de Mol op locatie
 • Highlandgames op locatie
 • Boerenlol op locatie
 • Diverse Citygames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *